Online boekhouden heeft alleen maar voordelen voor u als ondernemer

Kostenbesparing

Uw accountant heeft veel minder tijd nodig voor uw boekhouding waardoor de kosten omlaag gaan.

Snelle bijsturing

Omdat uw boekhouding nagenoeg up to date is, heeft u dagelijks inzicht in uw bedrijfsresultaten en kunt u direct actie ondernemen waardoor u meer business kunt genereren en overtollige uitgaven direct kunt saneren.

Lagere bedrijfskosten

U hoeft  zelf geen dure software licenties meer aan te schaffen. Met lage maandelijkse abonnementskosten op uw online boekhoudpakket bent u veel goedkoper uit. Bovendien heeft u geen dure achiefruimte meer nodig voor uw boekhouding.

Tijdsbesparing

Niet alleen uw accountant heeft minder werk maar ook bij u op kantoor worden processen vereenvoudigd. Zo is er de bankenkoppeling die automatisch, bijschrijvingen en afschrijvingen traceert en koppelt.

Automatische back-up

Het online boekhoudpakket voorziet in een automatische back up van al uw gegevens.

Duurzaam ondernemen

Ook de papierberg zal drastisch verlagen waardoor u een positieve bijdrage levert aan het milieu. Bovendien hoeft u niet meer met ordners te sjouwen. U heeft immers al uw bedrijfsgegevens eenvoudig en in bijna real time bij de hand op uw computer, notebook of tablet. Het principe is simpel. Veel bedrijven versturen hun facturen tegenwoordig digitaal. Intelligente boekhoudprogramma’s kunnen deze facturen lezen en meteen verwerken in de boekhouding. Dat deel van de administratie dat nog op papier binnenkomt, kan met een simpele scanner worden doorgestuurd naar de accountant. Deze stukken worden automatisch ingelezen en verwerkt in het grootboek. Ook de loonadministratie kan eenvoudig worden gekoppeld aan het boekhoudprogramma. Tot slot is er nog een automatische koppeling met meer dan 20 banken mogelijk. Naast het gebruiksgemak van deze automatisering ontstaat er per direct inzicht in de stand van zaken van het bedrijf. Zo krijgt u een handvat om direct bij te sturen in de bedrijfsvoering. Investeringen zijn niet nodig, integendeel.

MB Accountants en Adviseurs & Twinfield

Om het gebruiksgemak van online boekhouden te optimaliseren heeft MB Accountants en Adviseurs gekozen voor een samenwerking met Twinfield. Twinfield is nummer één in Nederland als het gaat om de beste software voor online boekhouden. Met deze software wordt een optimale samenwerking tussen de ondernemer en de accountant mogelijk. Ondernemer en accountant kunnen gelijktijdig via het internet aan de administratie werken. Alleen internet is dus nodig. Via de login button op onze homepage heeft u direct toegang tot uw eigen boekhouding.